Ballancer 606

De Ballancer 606 is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage.

De Ballancer is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de Ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie, dit is het open maken van de lymfeknopen voor beter resultaat!

Door middel van aangename massagegolven worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt.

Je verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport én het voelt zéér aangenaam en ontspannend.

De Ballancer zorgt voor:

- Snellere afvoer van lichaamsvet na een LPG Endermologie behandeling
- Afvoer van vochtophoping/oedeem
- Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
- Stimulatie van de bloed-en lymfecirculatie
- Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
- Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
- Activeert de stofwisseling
- Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
- Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
- Verlichten van (spier) pijnen
- Meer energie
- Een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk

Ballancer 606 


Werking 

Bloedcirculatiesysteem:
De peristaltische lichaamsmassage van de Ballancer werkt als een “extern” hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

Lymfesysteem:
Naast de bloedsomloop heeft het lichaam nog een belangrijk transportsysteem; het lymfesysteem. De bloedsomloop is een gesloten systeem, echter het lymfesysteem is dit niet. Deze eindigt, als vertakkingen van boomwortels, in alle lichaamsweefsels.  Via het lymfesysteem worden alle stofwisselingsproducten afgevoerd. Het lymfesysteem trekt zo’n 10x per minuut samen, en heeft het vermogen deze samentrekking te verhogen door bijvoorbeeld sporten. Door de mechanische behandeling van de Ballancer verhoogt de frequentie van deze contracties tot 60x per minuut.

Spijsverteringssysteem:
De Ballancer 606 masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Spieren:
De Ballancer 606 masseert de spieren. De bewegingen helpen toxinen te verwijderen na sporten en lichamelijke activiteiten. Werkt tevens rustgevend, ontspannend en herstellend op de spieren, en geeft verlichting bij pijn. 

Huid: 
De Ballancer massage verhoogt de bloedstroom en verse zuurstoftoevoer naar de huidlagen. De huid zal er stevig en gezond uitzien en voelt gladder en zachter.

                                                                                                    Ballancer 606


Tarieven:
Losse behandeling €45
Kuur van 10 behandelingen €399
Aansluitend ná een LPG behandeling €30
Voor of na een overige Toetjée! behandeling €35