Behandelingen 

Bij Energie Therapie wordt het hele lichaam van de cliënt behandeld, van het energieveld en alle chakra's tot en met alle lichaamsorganen. Deze behandeling is voor iedereen geschikt; van baby's met bijvoorbeeld reflux tot ouderen met slijtageklachten. Ik heb al diverse mensen geholpen om van hun klachten af te komen, hierbij kun je denken aan o.a: hoofdpijn/ migraine, blessures, hooikoorts, vermoeidheid, slapeloosheid, rug- en gewrichtsklachten, eczeem, rookverslaving, (liefdes)verdriet, angsten, burn-out klachten etc.

Ik ben bij het behandelen intuïtief ingesteld, praktisch, oplossend en invoelend. Ik ben ervan overtuigd dat elke klacht een achterliggende oorzaak heeft en dat het lichaam in staat is om zichzelf te genezen. Door het lichaam energetisch uit te lezen krijg ik een beeld wat de oorzaak is. Ik behandel dus zowel de klacht en we pakken meteen de oorzaak aan. De behandeling kan soms ook confronterend zijn of juist een zucht van verlichting geven. Mijn benadering is holistisch, dit wil zeggen dat ik naar de mens kijk als sociaal, emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel wezen.

Eventuele vervolg behandelingen
Vaak is 1 behandeling al voldoende om van een klacht af te komen. Een eventuele vervolg behandeling kan nodig zijn om de laatste restjes te verwijderen en het systeem helemaal op te schonen. Wanneer deze behandeling voor jou nodig is merk je meestal zelf. Gedurende deze behandeling worden de chakra's en de basisenergie opnieuw gecontroleerd en worden verstoringen en blokkades zo nodig hersteld. We kunnen hierna verder ingaan op eventuele zaken die naar boven zijn gekomen en deze verder uitwerken en uitzoeken wat de achterliggende oorzaak hiervan is. 

Wil je meer weten over Energie Therapie in Voorhout? Neem dan even contact met me op en ik voorzie je graag van meer informatie!

De opleidingen die ik hiervoor gevolgd heb zijn:

Energetisch Therapeut, bij Patrick Vierhout - www.wapitihealing.nl
Trancehealing & Mediumschap, bij Jaco Elken - www.mediumjaco.nl
Touch of Matrix (Basismodule, Inspiratie & Updates), bij Günther de Jong - www.touchofmatrix.nl

 

 
 
 


Energie Therapie

 

Tarieven

Het tarief van een behandeling is €69,-
De eerste behandeling duurt meestal ±75/ 90 minuten.
Een korte (vervolg) behandeling is €35,- en duurt ±30 minuten. 

De vervolgbehandelingen variëren in duur en behandeling, afhankelijk van de aard van de klachten en het tempo van herstel. Ieder mens is uniek en reageert anders. Dus elk healingsproces heeft zijn eigen kenmerken en tempo.

Let op!
Behandelingen bij Toetjée! zijn uitsluitend op afspraak. Je kunt natuurlijk altijd een gokje wagen en even bellen of er misschien een plekje is vrij gekomen. Om teleurstelling te voorkomen is het echter raadzaam van tevoren even contact op te nemen...

Indien je je niet aan de gemaakte afspraak voor een behandeling kunt houden, mag je deze tot 24 uur van tevoren telefonisch afzeggen. Ook kun je je afspraak laten overnemen door iemand anders. Doe je geen van beiden, dan ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

CAT Collectief