Skin

basic

Een basisbehandeling met een dubbele reiniging van de huid met een schuimende gel en het borstelapparaat. Vervolgens een peeling / lysing of scrub. Daarna worden de onzuiverheden verwijderd. Het gezicht wordt kort gemasseerd met een masker die in kan trekken en de huid kalmeert. De BASIC is inclusief epileren!

ca. 55 min. – € 59,-


relax

Een complete behandeling die een stap verder gaat dan de BASIC. Deze behandeling bestaat uit het epileren van de wenkbrauwen, een dubbele reiniging, het borstelapparaat, een scrub of lysing en onzuiverheden verwijderen en een heerlijke serum. Daarna volgt dé ultieme ontspanning door een zéér uitgebreide massage. Deze begint met drukpunten op het lichaam en gaat daarna door in het masseren van het gezicht inclusief decolleté, hals, nek, schouders, oren en de hoofdhuid.

Je kunt hierna je optie kiezen:

  • Na de massage de deur weer uit met de Relax to Go!
  • Of na de massage nog even nagenieten in de heerlijke geur van cacao met de Relax + Choco.
  • En wat dacht je van wegdromen onder een warm masker met de Relax & Boost?!

relax to go!

Het masker to Go! is een effectief hydraterend masker dat na de behandeling kan blijven zitten en snel intrekt.

ca. 85 min. – € 79,-


relax & choco

Dit chocolademasker zorgt voor een ontspannen gevoel en een zijdezachte huid. Chocolade is ook nog eens een heel goede antioxidant en de cacao vermeerdert de aanmaak van endorfine in het lichaam; dit zorgt voor een intens gevoel van welbehagen. Tevens verwijdert het masker de onzuiverheden. De behandeling wordt afgesloten met een oogcontour serum en een dagverzorging. Pure verwennerij!

ca. 110 min. – € 89,-


relax & boost

Hierbij ontvang je het luxe Cerelastine masker; deze verhoogt de vochtbalans evenals de elasticiteit van de huid. Dit masker wordt ingesloten met warme paraffine waardoor de werking aanzienlijk wordt versterkt. Fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en de huid voelt weer zijdezacht aan!

ca. 110 min. – € 89,-


man

Behandeling zoals de RELAX waar tijdens de massage de nadruk wordt gelegd op de nek en schouders. De uitgebreide gezichtsmassage wordt aangepast i.v.m. eventuele gezichtsbeharing. Ook bij de MAN behandeling krijg je een drukpuntmassage over het hele lichaam. Om huidirritaties te voorkomen is het aan te raden om je vlak voor de behandeling niet te scheren.

ca. 85 min. – € 79,-

Uiteraard kun je als man ook kiezen voor de:

  • Basic (€59)
  • Relax + Choco (€89)
  • Relax & Boost (€89)

Hoofd – nek – schouder – gezichtsmassage

Kom met een schoon gezicht en we beginnen na verwarmde kompressen meteen met de zéér uitgebreide massage die begint met drukpunten op het lichaam en daarna doorgaat in het masseren van het gezicht inclusief decolleté, hals, nek, schouders, oren en de hoofdhuid. Afsluitend warme kompressen en een masker to go!. Ook ideaal te combineren met wat kortere behandelingen zoals harsen, verven of epileren.

En wat dacht je ervan om na deze overheerlijke massage nog lekker in de Ballancer verder te ontspannen voor maar € 35,- extra.

ca. 40 min. – € 49,-


Harsen

Wenkbrauwen 14,50*
Bovenlip of kin 13,50*
Bovenlip én kin 16,50*
Zijkant gezicht 18,50*
Oksels 22,00
Bikinilijn (vanaf) 24,00
Onder- of bovenbenen 28,00
Complete benen 42,50
Rug en schouders 35,00
Borst en buik 35,00

 

Extra’s

Epileren wenkbrauwen 13,50
Verven wimpers of wenkbrauwen 16,50*
Verven wimpers én wenkbrauwen 27,50*
Verven wenkbrauwen én epileren 25,00
Verven wimpers én wenkbrauwen én epileren 29,00

* tijdens gezichtsbehandeling:

  • € 3,50 korting,
  • epileren tijdens gezichtsbehandelingen is gratis!

Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend

  • Onder voorbehoud van eventuele typefouten en/of prijswijzigingen
  • Pinnen is niet mogelijk, alleen contante betalingen, Tikkie of betaalverzoek.

Like Ons Op Facebook

Facebook Pagelike Widget
× WhatsApp