Energie Reset

wat is een energie reset?

Een Energie Reset is een moderne behandelmethodiek die in korte tijd de fysieke en mentale gezondheid optimaliseert. Omdat het op meerdere niveaus tegelijk werkzaam is kan het ingezet worden voor het herstel van zowel lichamelijke, emotionele als geestelijke klachten.

Heel simpel uitgelegd; we kunnen de mens vergelijken met een computer. Alle dingen die in ons leven gebeuren krijgen een plekje op onze harde schijf. Raakt de harde schijf te vol, dan gaat de computer minder goed werken. Programma’s blijven hangen, openen helemaal niet meer, of crashen voortdurend. Tijdens een Energie Reset wordt jouw harde schijf (jouw Ware Ik) opgeschoond. Alles wat niet meer nodig is wordt verwijderd en programma’s die je mist worden geïnstalleerd.

Het grote voordeel is dat er op alle vlakken tegelijk wordt gewerkt; zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en alle vlakken waar we (nog) geen weet van hebben. Het heeft direct effect op je bewustzijn, maar ook je onderbewustzijn. De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een andersoortig probleem een blokkade is. Een logische aanname, gezien het feit dat een mentale of emotionele klacht zich vaak uit in een fysieke blokkade en een fysieke klacht zich kan uiten in een mentale of emotionele blokkade.

voor wie?

Deze behandeling is voor iedereen geschikt. Controle loslaten en overgave tijdens de sessie leiden tot een sneller resultaat.

voor wat?

Het zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering. Het doel is om jou weer in je optimale perfecte staat te krijgen! Zodat jij kunt functioneren vanuit jouzelf, en niet vanuit wat anderen van je willen, denken of verwachten.

Ook het opschonen van de interne harde schrijf is erg prettig. Even een reset en alle programma’s die niet meer nodig zijn verwijderen voor meer ruimte in je lichaam en leven.

eventuele vervolgbehandelingen

Vaak is 1 behandeling al voldoende om van een klacht af te komen. Een eventuele vervolgbehandeling kan nodig zijn om de laatste restjes te verwijderen en het systeem helemaal op te schonen. Wanneer deze behandeling voor jou nodig is merk je meestal zelf.

Wil je meer weten over Energie Reset in Noordwijk Zh? Neem dan even contact met me op en ik voorzie je graag van meer informatie!

de opleidingen die ik hiervoor gevolgd heb zijn:

  • Energetisch Therapeut, bij Patrick Vierhout – Wapiti Healing
  • Trancehealing & Mediumschap, bij Jaco Elken
  • Touch of Matrix (Basismodule, Inspiratie & Updates), bij Günther de Jong
  • Acces Bars, bij Femke van Kuijk

tarieven

  • Het tarief van de eerste sessie inclusief intake is € 125,-
    De eerste behandeling duurt meestal ca. 90 / 120 minuten.
  • Een Next Step sessie is € 83,- en duurt ca. 60 minuten.
  • Een Quick sessie is € 42,- en duurt ca. 30 minuten.

De vervolgbehandelingen variëren in duur en behandeling, afhankelijk van de aard van de klachten en het tempo van herstel. Ieder mens is uniek en reageert anders. Dus elk healingsproces heeft zijn eigen kenmerken en tempo.

Like Ons Op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Collectief Alternatieve Therapeuten

Geschillen Alternatieve Therapeuten

× WhatsApp