De kern, de basis, jouw blauwdruk…

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf.

Wat hiervoor nodig is? Jouw geboortedatum, -plaats en -tijd.

Zoals je hebt kunnen zien op mijn website zijn er tig manieren om bij jezelf te komen, lekker een massage, een energie reset of een deep dive innerlijke reis d.m.v. de i-Travel.

In mijn optiek is Human Design de basis van alles. Hoe fijn is het om je harde schijf in te zien, en te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen, wat jouw valkuilen zijn en op welke manier jij dus het makkelijkste in flow door het leven kan bewegen.

Voor wie zijn de readings en sessies?

Een reading of sessie is voor iedereen die de basis van zijn/haar design wil begrijpen. Voor iedereen die net begint met Human Design en meer inzicht willen in de basiselementen. Voor diegenen die vastlopen op werk, privé of relatiegebied, die het roer willen omgooien of die nieuwsgierig zijn naar hun eigen unieke design.

Een reading geeft je niet alleen inzichten en kennis, maar ook praktische handvaten om écht met je design aan de slag te gaan. In mijn readings en sessies ligt de focus op het leven van je design, er wordt niet gekeken naar de diepere lagen van je design zoals de transits en maanstanden.

En nu? Kijk hieronder welke optie jou het beste lijkt. Stuur mij een Whatsapp bericht met je geboortedatum, -plaats en -tijd en je ontvangt van mij jou Human Design blauwdruk.

Ingesproken reading

Normaal €99 nu voor €77,-

Leer jouw Human Design chart lezen en begrijpen! In de ingesproken reading komen de belangrijkste onderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, innerlijke autoriteit, het niet zelf thema en profiel. Daarnaast geef ik meer inzicht in je open en gesloten centers, je kanalen en jouw missie (incarnation cross).

Ik breng alle basisinformatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Alles uiteraard zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf mee aan de slag kunt, en ik geef je persoonlijke tips, zodat je zelf kunt gaan experimenteren met je design.

Inclusief:

 • ingesproken berichten via WhatsApp van ruim 60minuten
 • concreet en praktisch, met een vleugje humor
 • focus op de basiselementen van je chart: type, strategie, autoriteit, niet-zelf, profiel, centers, kanalen, incarnation cross
 • handige tips

Persoonlijke reading

Normaal €150 nu voor €125,-

Wil jij graag 1:1 of live online in gesprek met mij jouw Human Design ontrafelen? Tijdens een persoonlijke reading komen de belangrijkste basisonderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, innerlijke autoriteit, niet-zelf thema en profiel. Daarnaast geef ik meer inzicht in je open en gesloten centers, kanalen en jouw missie (incarnation cross).

Ik breng in het gesprek alle basisinformatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Deze persoonlijke reading geeft je de kans om nóg dieper in de onderdelen van je chart te duiken. Ook beantwoord ik meteen de vragen die je op dat moment hebt.
Alle informatie breng ik met een vleugje humor en zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf direct mee aan de slag kunt.

Inclusief:

 • 70-100 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen, incarnation cross
 • online via Googel Meet of live op locatie
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

 

Check-up sessie

Normaal €50 nu voor €35,-

Heb jij een ingesproken reading ontvangen of een persoonlijke reading gehad, maar loop je bij het leven van je design tegen dingen aan? Heb je nog wat concrete vragen of situaties die aandacht vragen, die blijven terugkomen? Is er iets uit je design waar je graag meer over wilt weten? Maak dan een afspraak voor een check-up sessie!

Inclusief:

 • 30-45 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • online of telefonische afspraak
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Recencies

Door Angelique mogen kennismaken met Human Design. Tof om in deze vorm mijn blauwdruk te ontdekken. Ik kreeg een mooi plaatje doorgestuurd, maar begreep er nog weinig van. Met veel plezier de geluidsopnames van Angelique geluisterd waarin ze, op zeer heldere, humorvolle en praktische manier toelichting gaf op mijn profiel. Veel herkenning en nieuwe handvatten om, op basis van mijn profiel, mee te handelen. Het heeft mij gevoed met nieuwe inzichten die geregeld opkomen, zodat ik bewust keuzes kan maken. Ik zou een reading bij Angelique zeker aanraden. Mooi en fijn mens met veel talent!
– Angela, Generator 2/5 Sacraal

Ik vond het bijzonder te ervaren dat door middel van het geven van mijn geboorte gegevens, een beeld te krijgen en te horen wat eigenlijk gewoon klopt. Het beluisteren van de ingesproken berichten van Angelique naast het uitgeprinte Human Design werkt heel prettig. Heel erg interessant, herkenbaar en confronterend tegelijk. Kreeg ook veel gevoel bij de uitleg omdat ik bepaalde punten van mijzelf herken maar niks meedoe omdat ik soms niet weet hoe. Dit wil ik gaan ondervinden, voel ik nu. Mij er meer van bewust worden, zeg maar. Er waren ook punten bij, wat ik direct herken van mijzelf en waar ik mij sterk in voel en aan die punten hou ik mij stevig vast. Dankjewel Angelique, ik heb hier alleen maar van geleerd en je hebt me ook weer een stuk bewuster van mezelf gemaakt, hoe belangrijk is dat!
– Jolanda, Generator 1/3 Emotional

Jeetje! Wat een informatie heb ik gekregen! Zo veel informatie en vaak zo herkenbaar. Veel dingen die ze vertelde waarvan ik altijd dacht dat het “normaal” was, maar blijkbaar is dat hoe ik ben/ denk. Angelique legt het ook nog eens vakkundig en duidelijk uit, aanrader!
– Viola, Generator 4/6 Emotional

Angelique haar vibes en manier van overbrengen zijn ontnuchterend, met een vleugje humor en met zoveel liefdevolle aandacht. Ze pluist je hele profiel uit, spit terwijl je erbij zit alles door én beantwoord vragen uit je hele systeem. Écht een aanrader voor jezelf, in je relatie, voor de dynamiek met je kinderen én je business.
Bianca, Generator 2/4 Sacral

Angelique heeft mijn Human Design gemaakt en tot in detail uitgelegd. Het heeft mij verhelderende inzichten gegeven over mijn eigen gedrag, gevoelswereld en omgang met anderen. In grote lijnen was ik al bekend met deze informatie over mijzelf, alleen is die soms moeilijk in woorden te vatten. Het is dan fijn als iemand anders dat wel lukt. Ik was nog niet bekend met Human Design. Op het eerste oog vond ik het abracadabra. Heel knap hoe Angelique alle materie duidelijk (en met humor) uitlegt. Ze geeft daarbij voorbeelden die direct herkenbaar zijn, zodat de informatie goed blijft hangen en goed toepasbaar is. Angelique maakt het design dus concreet en praktisch. Veel dank hiervoor!
Eveline, Generator 6/2 Sacral

Door Angelique heb ik kennisgemaakt met Human Design. Er is zoveel te ontdekken en Angelique legt het allemaal heel rustig en begrijpelijk uit, met praktische voorbeelden, en met een enthousiasme die super aanstekelijk is! Door de reading begrijp ik mijn profiel en wat dit voor mij kan doen, kan niet wachten om nog meer te ontdekken. Ik ga zeker de spraakberichten van Angelique nog vaker terugluisteren!
– Veerle, Generator 4/6 Sacral

 

× WhatsApp