Toetjée! i-Travel

De achterliggende gedachte die ik gebruik bij mijn huidige Energie Reset is dat we in mijn optiek een ziel (harde schijf) hebben, een soort blauwdruk van wie je bent en wat je hier te doen hebt op aarde. Gedurende de zwangerschap en in het leven komen er steeds meer programma’s (normen, waarden, oordelen, overtuigingen, gewoontes etc.) van mensen of invloeden uit je omgeving bij jou op de harde schijf. Dit zorgt voor ruis en een slechte verbinding met wie jij in wezen bent. Tijdens een sessie worden er vaak al tig programma’s verwijderd en krijg je een soort van reset. Heel fijn, soms intens en vaak heel verlichtend.

Zoals er ook meerdere wegen naar Rome zijn, zo zijn er ook tal van mogelijkheden om dus bij jouw harde schijf te komen, bovengenoemde is daar één van. Daarnaast zijn er nog andere methodes zoals hypnose, verschillende ademtechnieken, Yoga, meditaties en ook mijn laatste hobby Human Design geeft al veel helderheid. Een andere intense aanpak om tot de kern te komen is Ayahuasca en nu dus ook Toetjée! i-Travel een mildere variant. Voel je uiteraard vrij om te kijken welke weg voor jou bestemd is!

Waarom i-Travel?

Hoe zou het zijn wanneer je helemaal verbonden bent met wie jij diep van binnen bent? Zonder alle ruis, programma’s, patronen, normen en waarden die je onbewust hebt overgenomen van je familie en omgeving.

Hoe zou het zijn als je die programma’s gaat herkennen en los gaat koppelen zodat de verbinding met jouw kern, jouw harde schijf of blauwdruk steeds duidelijker zichtbaar wordt?

Hoe fijn zou het zijn als jij dan kan leven vanuit jou zelf, zonder alle oordelen, zonder alle angsten, zonder al die ruis?

Hoofd uit, Hart aan en dit alles voorbij het Ego

 

Wat is i-Travel?

Toetjée! i-Travel  staat voor een Inner Journey oftewel een Innerlijke Reis. Tijdens deze i-Travel word je meegenomen op een reis in jouw onderbewuste. Je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt. Soms is het nodig om wonden te helen, te groeien of confrontaties aan te gaan. Vaak is het zo dat tijdens een Toetjée! i-Travel je in verbinding komt met de bron, met liefde en met het eenheidsbewustzijn. Om deze reis te kunnen maken is er een hulpmiddel in de vorm van een chocolaatje nodig. Deze is legaal, 100% natuurlijk en zorgt ervoor dat er een directe verbinding wordt gemaakt met jouw hartfrequentie.

Voor wie?

Toetjée! i-Travel  is voor iedereen die een stap vooruit wil zetten in het leven, die bereid is aan zichzelf te werken en verantwoordelijkheid wilt nemen voor zijn of haar eigen leven. Deze chocolaatjes geven je wat je op dat moment nodig hebt. Voor de ene persoon is dit heling, blokkades wegnemen, angsten onder ogen zien of confrontaties. Voor de ander kan dit betekenen om in onvoorwaardelijke liefde te komen, te herinneren wie je bent, waar het leven over gaat en waarom je hier bent.

Het is niet voor iedereen weggelegd om een ervaring met deze chocolade alleen aan te gaan. De setting waarin je dit doet is zeer bepalend voor je ervaring. Daarom bied ik als ervaringsdeskundige en energetisch therapeut een liefdevolle en professionele begeleiding. Dit helpt je veilig te voelen om jouw innerlijk werk te doen. Professionele begeleiding en de juiste setting zijn een absolute meerwaarde op jouw innerlijke reis. Er zijn geen afleidingen, je hoeft nergens aan te denken en je kunt je 100% focussen op jezelf en jouw reis.

Voel jij een Ja? Of wil je hier meer over weten en onderzoeken of deze manier geschikt is voor jou, neem dan contact met mij op of download de brochure voor uitgebreide informatie.

Toetjée! i-TRAVEL

Angelique Aniba


Voorstraat 132
2201 JA Noordwijk zh

Telefoon: 06 18 676 892
E-mailadres: info@toetjee.nl
×

Powered by WhatsApp Chat

× WhatsApp