Toetjée! i-Travel

Hoofd uit, Hart aan en dit alles voorbij het Ego

i-Travel  staat voor een Inner Journey oftewel een Innerlijke Reis. Je kan dit zien als een “Deep Dive Coaching sessie”. Tijdens deze i-Travel word je meegenomen op een reis in jouw onderbewuste. Je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt. Soms is het nodig om wonden te helen, te groeien of confrontaties aan te gaan. Vaak is het zo dat tijdens een i-Travel je in verbinding komt met de bron, met liefde en met het eenheidsbewustzijn. Om deze reis te kunnen maken is er een hulpmiddel in de vorm van een chocolaatje nodig. Deze is legaal, 100% natuurlijk en zorgt ervoor dat er een directe verbinding wordt gemaakt met jouw hartfrequentie.

Het is mogelijk om een i-Travel privé of met z’n 2e als DUO te maken. Deze sessies vinden plaats op de Voorstraat 132 in Noordwijk. De DUO is inclusief overnachting.

Voel jij een Ja? Of wil je hier meer over weten en onderzoeken of deze manier geschikt is voor jou, neem dan contact met mij op of download de brochure voor uitgebreide informatie en tarieven.

 

Retraite

In Juni 2022 heeft de eerste Choco Shift retraite plaatsgevonden. Dit was een groot succes! In het najaar op 13 & 14 november (zondag op maandag) gaan we dit weer neerzetten. Down to Earth en met de nodige humor begeleiden wij jou om je hoofd uit en je hart aan te zetten.

– kleine groep (max. 10 deelnemers)
– volledig verzorgd
– incl. overnachting
– diner & ontbijt
– mindful movement
– Yin Yoga
– Yoga Nidra
– massage
– klankbad

Ben jij er deze keer bij?

Early Bird €333,- (reeds uitverkocht)
Regular  €359,-

Prijzen zijn incl. 21% btw. Bij aanmelding ontvang je een factuur om jou deelname te bevestigen.

Contra-indicaties:
– Wanneer er sprake is of geweest is van psychoses of epileptische aanvallen.
– Zwangerschap.
– Bepaalde medicatie zoals Anti-depressiva.
Combineer nooit met medicatie zonder je behandelend arts te raadplegen.

Wil jij je aanmelden?

Stuur een berichtje met jou contactgegevens via whatsapp, e-mail of connect op social media
 

Samenwerking

Wil jij met mij samenwerken of wil jij mij inhuren als masseuse, energetisch therapeute & space holder tijdens plantmedicijn ceremonies, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

 

Acties

Zomer Actie: Op deze specifieke data is de i-Travel met korting te boeken!
De aangeboden data zijn ondertussen allemaal geboekt!

Wie weet komt er nog een nieuwe actie in het najaar, dus houd de website en social media goed in de gaten, of meld je aan voor de mailinglijst. #trippythursday

Zomer Actie i-Travel
× WhatsApp