Toetjée! i-Travel

Hoofd uit, Hart aan en dit alles voorbij het Ego

i-Travel  staat voor een Inner Journey oftewel een Innerlijke Reis. Je kan dit zien als een “Deep Dive Coaching sessie”. Tijdens deze i-Travel word je meegenomen op een reis in jouw onderbewuste. Je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt. Soms is het nodig om wonden te helen, te groeien of confrontaties aan te gaan. Vaak is het zo dat tijdens een i-Travel je in verbinding komt met de bron, met liefde en met het eenheidsbewustzijn. Om deze reis te kunnen maken is er een hulpmiddel in de vorm van een chocolaatje nodig. Deze is legaal, 100% natuurlijk en zorgt ervoor dat er een directe verbinding wordt gemaakt met jouw hartfrequentie.

Voel jij een Ja? Of wil je hier meer over weten en onderzoeken of deze manier geschikt is voor jou, neem dan contact met mij op of download de brochure voor uitgebreide informatie.

 

Retraite

Choco Shift:
Deze retraite vind plaats op een prachtige locatie in de Bollenstreek.
⭐️kleine groep (max.10deelnemers)
⭐️voldoende begeleiders
⭐️volledig verzorgd
⭐️voldoende eten en drinken
⭐️inclusief overnachting
⭐️optie voor een integratie sessie

Om goed te landen en verbinding te maken met het lichaam gaan we beginnen met Yoga Nidra en Mindful Movement, vervolgens nemen we het plantmedicijn, vindt er een energiebalans plaats en zorgen we ervoor dat d.m.v. een massage je jezelf heel rustig kan overgeven en de innerlijke reis kan gaan beleven. Na de reis gaan we nog lekker wat eten, blijven we slapen en starten we de volgende dag om weer goed in je lijf te komen met wat oefeningen en daarna een heerlijk ontbijt en sharing.

Choco Shift Retraite
Wanneer: Zondag 26 juni & Maandag 27 juni
Tijd: 15:30 – 13:00
Waar: Noordwijkerhout
Kosten: Early Bird €297,- Normaal €333,-
Meer informatie een aanmelden

 

Samenwerking

Bianca Buts - Bureau EIGEN

Op 22&23 augustus 2022 gaan de Transformatie dagen plaatsvinden van Bianca Buts van Bureau EIGEN. Meer informatie volgt nog, wil je op de hoogte blijven neem dan even contact op.

 

Acties

Zomer Actie: Op deze specifieke data is de i-Travel met €80,- korting te boeken!
De beschikbare data zijn 23 & 30 juni, 7,14, 21 & 28 juli en 4 augustus. #trippythursday
Zomer Actie i-Travel
×

Powered by WhatsApp Chat

× WhatsApp