Toetjée! i-Travel

Hoofd uit, Hart aan en dit alles voorbij het Ego

i-Travel  staat voor een Inner Journey oftewel een Innerlijke Reis. Je kan dit zien als een “Deep Dive Coaching sessie”. Tijdens deze i-Travel word je meegenomen op een reis in jouw onderbewuste. Je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt. Soms is het nodig om wonden te helen, te groeien of confrontaties aan te gaan. Vaak is het zo dat tijdens een i-Travel je in verbinding komt met de bron, met liefde en met het eenheidsbewustzijn. Om deze reis te kunnen maken is er een hulpmiddel in de vorm van een chocolaatje nodig. Deze is legaal, 100% natuurlijk en zorgt ervoor dat er een directe verbinding wordt gemaakt met jouw hartfrequentie.

Voel jij een Ja? Of wil je hier meer over weten en onderzoeken of deze manier geschikt is voor jou, neem dan contact met mij op of download de brochure voor uitgebreide informatie.

 

Retraite

Juni 2022 heeft de eerste Choco Shift retraite plaatsgevonden. Dit was een groot succes! In het najaar willen we dit weer gaan neerzetten. Down to Earth en met de nodige humor begeleiden wij jou om je hoofd uit en je hart aan te zetten.

– kleine groep (max. 10 deelnemers)
– volledig verzorgd
– incl. overnachting
– diner & ontbijt
– mindful movement
– Yin Yoga / Yoga Nidra
– massage
– klankbad

Wil jij hiervan op de hoogte blijven?
Stuur een berichtje via whatsapp, e-mail of connect op social media

Samenwerking

Bianca Buts - Bureau EIGEN

Op 22&23 augustus 2022 gaan de Transformatie dagen plaatsvinden van Bianca Buts van Bureau EIGEN. Meer informatie volgt nog, wil je op de hoogte blijven neem dan even contact op.

 

Acties

Zomer Actie: Op deze specifieke data is de i-Travel met €80,- korting te boeken!
De aangeboden data zijn 23 & 30 juni, 7,14, 21 & 28 juli en 4 & 25 augustus. #trippythursday
Zomer Actie i-Travel
×

Powered by WhatsApp Chat

× WhatsApp